Body Balans

Body Balans is combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates. De workout zorgt ervoor dat jij kracht opbouwt en daarbij een gevoel van rust en kalmte krijgt. Deze groepsles is een intensieve training op muziek.

Geschikt voor jou

Body Balans is geschikt voor iedereen. Dankzij de professionele coach word jij gemotiveerd en geïnspireerd. Laat je meevoeren op de muziek en je lichaam komt in balans dankzij de inspirerende workout.

Waarom Body Balans?

– Je verhoogt de kracht in je romp
– Je bewustzijnsniveau verhoogt
– Je vermindert je stressniveau
– Een verbeterde flexibiliteit van je gewrichten

Wat is Body Balans?

Body Balans geeft je een moment voor jezelf, waarin je even tot bezinning kunt komen. Dat neemt niet weg dat het wel degelijk een workout is, waarbij je veel calorieën verbrandt. Hierdoor vermindert je stressniveau aanzienlijk.

Een typische les Body Balans

De les start met Tai Chi bewegingen die ervoor zorgen dat jij je ontspannen gaat voelen. Tegelijkertijd maak jij je lichaam warm en ben je klaar voor de volgende oefeningen. Door Yoga- en Pilatesbewegingen versterk en vorm jij je belangrijkste spiergroepen. Het laatste gedeelte van de les is gericht op meditatie die de oefeningen versterkt.

Voordelen van Body Balans

Dankzij Body Balans krijg je een groter bewegingsbereik en verbeter je de flexibiliteit van je gewrichten. Door het meditatieve aspect van Body Balans krijg je (bij regelmatige deelname) een blijvend gevoel van welzijn en kalmte.